946248732413205

Kjernekvadranten – for bedre samspill

Bedre samspill gir økt lønnsomhet.
Selvinnsikt, selvmestring og profesjonelle relasjoner gjennom bruk av Kjernekvadranten©

 

Utforsk dine styrker og ressurser!

Bli kjent med hva som karakteriserer deg og gi deg selv muligheten til å forstå hvordan du oppleves. Modellen er enkel å lære, skaper gjenkjennelse hos alle og gir umiddelbar innsikt som virksomheten drar nytte av uansett folks bakgrunn

 

Kursinnhold:

Kjernekvadranten er en tankemodell som tar utgangspunkt i positiv psykologi, er utviklet av Daniel Ofman og brukes i virksomheters utviklingsarbeid både på individ- og teamnivå.

Den tar sitt utgangspunkt i det som fungerer, egne og teamets sterke sider. Modellen hjelper oss til å se at det bak vår egen eller andres væremåte alltid finnes kvaliteter, og inviterer til en løsningsfokusert tilnærming.

  • Vi går igjennom modellen og tar den umiddelbart i bruk, både på individ-, team- og organisasjonsnivå
  • Du får innsikt i dine egne sterke sider, fallgruver, utfordringer og allergier
  • Du får en bedre forståelse for hvordan du kommuniserer og samhandler, uansett rolle, og hvilke muligheter det gir dine kollegaer, kunder, leverandører eller andre på det private plan

Du får en mulighet til å samtale om hvordan din nyvunne kunnskap kan styrke deg både i arbeidet og privat.

Om sted og tid ikke passer, eller om det er bedre å gjennomføre dette kurset bedriftsinternt, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi deltar både i et norsk og europeisk nettverk og kan arbeide med store grupper eller i tidseffektive program der læring og utvikling skjer i flere arbeidsgrupper samtidig.

Sertifiserte kursledere:

Bente Aksnes og Kristin Hafthorn Johansen