946248732413205

Den Enkelte

Hvordan vet du om virksomheten har nådd målene?   

Personlig utvikling er grunnmuren for all utvikling. Selvledelse er en hovedingrediens i utviklingen. En leder som behersker selvledelse på en konstruktiv måte, vil være en fremtidsrettet og kompetent leder. Den effektive håndteringen av travle hverdager skaper måloppnåelse og fremragende resultater, noe som er like avgjørende for enkeltindivider som for virksomheter. 

 

Travle ledere som trives, presterer i alle ledd.  

 

Ledere (i virksomheter) som har forståelse for og innsikt i utvikling, bidrar til mindre sykefravær, økt effektivitet, færre feil og mer målrettede og positive resultater.

 

Utvikling handler om å forstå hvem vi er, hva vi kan få til og hvor vi skal. 

Når vi vet hvor vi skal, er det enklere å bli enige om veien frem. Utvikling bestående av selvledelse og selvinnsikt bidrar til at vi blir oppmerksomme på styrker og svakheter. Når travle ledere ser hensikten med utvikling, øker gjennomføringsevnen. 

 

«Hvilken vei skal jeg gå, spurte Alice 
Hvor er det du skal, svarte haren. 
Jeg vet ikke, sa Alice. 
Da har det ikke så mye å si hvor du går, svarte haren». 

Alice i eventyrland 

 

Om du er leder, bedriftseier eller medarbeider. Uansett hvor du er, hva du jobber med og hva din rolle er – vil du ha nytte av målrettet og hensiktsmessig utvikling. Dette gjelder for deg selv, for teamet ditt, for seksjonen og for hele bedriften/virksomheten. 

 

 

Kontakt oss

Telefon

980 00 400

Adresse

Thornegata 13

3015 Drammen